Center for Teaching and Learning

Program schedule

TA Program schedule

 

Wednesday, Sept. 16: International TA Sessions

11:30-4:30

Help Desk: Staff will be available to answer questions about workshops, registration, and Zoom meeting links.
(Zoom link will be posted Sept. 14)
1:15-2:30 Getting to Know UW Students: Overview for International TAs (75 minutes)
2:45-4:00 Panel Discussion With Experienced International TAs (75 minutes)

Thursday,  Sept. 17: Program plenaries & workshops

8:15-12:15
1:30-5:30
Help Desk: Staff will be available to answer questions about workshops, registration, and Zoom meeting links.
(Zoom link will be posted Sept. 14)
9:00-10:30 Session 1: Opening plenary (90 minutes)

9:00-10:00 – Graduate Teaching Assistantships at the UW: What You Can Look Forward To

10:00-10:30 – Academic Student Employees Union (UAW 4121)

10:45-12:15 Session 2: Concurrent workshops (90 minutes)

12:15-1:30 Lunch Break (75 minutes)
1:30-2:30 Session 3: Concurrent workshops (60 minutes)

2:45-3:45 Session 4: Concurrent workshops (60 minutes)

4:00-5:15  Session 5: Closing plenary (75 minutes)

In It Together: TAs and Mental Health @ UW

Please email taconf@uw.edu with questions about the program.